Bezoekadres (alleen op afspraak): Bruggertstraat 350, 7545 PJ Enschede

Reenders Advies officieel erkend als RB-kantoor

Reenders Advies is door het Register Belastingadviseurs (RB) officieel erkend als RB-kantoor. Dat is goed nieuws! Als klant van een RB-kantoor kun je er op vertrouwen dat je handelt met een betrouwbare adviseur, die kennis van zaken heeft en op de hoogte is van de fiscale ontwikkelingen. Zaken doen met Reenders Advies is dan ook vertrouwd zaken doen. 

Alleen belastingadviseurs die een gedegen opleidingstraject hebben gevolgd, mogen zich RB noemen. Daarnaast is permanente educatie verplicht. De RB houdt zijn kennis continu op peil middels cursussen, workshops, lezingen en vakliteratuur. Zo ben je met een RB verzekerd van kwalitatief hoogwaardig advies op elk fiscaal gebied. De belangrijkste voordelen van een officieel erkend RB-kantoor:

Wegwijs in complexe materie

Fiscale wetgeving is vaak erg ingewikkeld. De RB wijst jou de weg en vertaalt moeilijke vraagstukken in gewonemensentaal. Daarbij is de RB op de hoogte van zowel jouw zakelijke als prive-situatie. Daardoor weet hij waar je staat en welke richting je op wilt. Ontwikkelingen op bedrijfseconomisch en fiscaal gebied koppelt hij moeiteloos aan jouw toekomstplannen.

Financieel voordeel

De RB zorgt ervoor dat je niet teveel belasting betaalt. Maar hij wijst je ook op subsidieregelingen en helpt je met de juiste constructies. Zo houd je geld over. Daarnaast werkt hij samen met andere financieel professionals, zoals accountants en juristen, om ervoor te zorgen dat je met zo min mogelijk inspanning zoveel mogelijk financieel voordeel behaalt.

Goede relatie met de Belastingdienst

Problemen met de Belastingdienst zijn niet alleen vervelend, ze leveren ook risico’s op. De RB lost conflicten op en voorkomt onenigheid.

Altijd up-to-date kennis

De belastingwetten veranderen continu. Kennis veroudert in snel tempo. De RB heeft een permanente educatie-verplichting. Daardoor is zijn advies altijd actueel.

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met mij op. Kijk ook eens naar onderstaande video van het Register Belastingadviseurs